cacah Duckula

 

New customers only, £$€Free playable on selected slots only terms and conditions apply. Min dep £10. Max bonus £500 + 50 spins on Starburst. Slots only. 4x conversion. 30x wagering andT and C's apply

 

Casino UK Mobile Casino

Duckula mangrupa salah sahiji Mayar ku liang Kredit Phone ngeunaan vampires na ghouls. slot online ieu dumasar kana kartun populér ti taun 1980 telat tina hiji judul sarupa. Blueprint geus nyieun versi slot mobile pikeun pamaén anu terus di pindah. Baca resensi handap uninga langkung.

The genah Of Pay Ieu ku liang Phone Kredit

Duckula

slot mobile ieu dirancang nyadiakeun gamblers online kalawan sababaraha darajat genah. Anjeun tiasa muter ti sagala alat mobile sadia. Pamaén kalawan ios sarta Android OS bisa maénkeun ieu Mayar ku liang Kredit Phone.

Deposit dijieun maké sks telepon anjeun ngan. Sanajan, Anjeun moal bisa mundur ngaliwatan hartosna kieu. Kalawan proses ieu anjeun bisa nyieun deposit rusuh. Teu perlu pikeun nyieun pangmayaran tunai atawa maké kartu kiridit / debit Anjeun.

Ngarti Ieu slot Mobile Duckula

slot ieu 40 paylines tetep, 5 reels na 3 barisan. Mun anjeun wawuh jeung kartun nu, mangka anjeun pasti bakal ngakuan pamandangan backdrop. Anjeun gaduh puri decrepit nu geus di sababaraha jarak jauh ti kuburan pikasieuneun. The reels diatur dina batu nu rests on jukut di kuburan teh.

Pay by Phone Credit Slots

Anjeun meunang dina kartu lambang biasa tina A, J, K, Q, 9 jeung 10 dina ieu Mayar ku liang Kredit Phone. simbol lianna kaasup puri decrepit, hiji jaket tina leungeun, bat anu, a jam sarta organ badag.

Fitur bonus Dina Pay Ieu ku liang Phone Kredit

Anjeun kudu nyaho yén anjeun boga simbol Wild na Bonus dina slot ieu. Wild mangrupakeun stake dina ikon Heart bari anjeun boga kartun a simbol bonus. Dina-game rounds bonus di slot ieu diaktipkeun ku karakter utama kartun nu. Aranjeunna kaasup bebek vampir, manservant na ngaranna Igor tur nanjung ngaranna na nanjung. Fitur bonus nu dipicu lamun karakter ieu muncul di gigireun reels anjeun maénkeun slot online ieu.

Tilu rounds bonus nu:

  • A Vampire bebek Wild: The Vampire bebek tindakan salaku liar peuntas reels.
  • Hiji Igor Mystery babak Lambang: Di dieu Igor tempat ikon potion magis dina reels nu ngarobah ka simbol cocog.
  • A nanjung 3×3 fitur bonus wilds kolosal: Nanjung tempat wilds on tilu jajar sarta tilu reels dina waktos anu sareng.

Jumlahna

Real Money Casino

Mayar kiridit telepon ngarupakeun hal hébat dina slot seru kieu. Ieu mangrupakeun cara gampang tur leuwih aman nyieun deposit. Sanajan, slot ieu hadir kalawan rada nguciwakeun 93.35% RTP.