Wolf Cub

 

konsumén Anyar wungkul, £ $ € Free diputer dina liang nu dipilih wungkul istilah jeung kaayaan panawaran. dep abdi £ 10. Max bonus £ 500 + 50 spins on Starburst. liang wungkul. 4x konversi. 30x wagering naT jeung C urang nerapkeun

 

Casino UK Mobile Casino

Wolf Cub dikembangkeun ku NetEnt dipercaya jadi salah sahiji Liang UK pangalusna tetep naon meunang judi kaulinan online. slot ieu dumasar kana hiji tema sato. Bari tipe ieu tema mungkin sigana overused ku loba pamekar, pamaén bisa manggihan slot ieu husus saeutik. Baca leuwih seueur tentang slot ieu dina review handap.

Best Uk Slots Keep What You Win

Pamingpin Pek ku ieu UK liang pangalusna tetep naon meunang.

Aya sababaraha liang online kalawan tema sato sadia. Sababaraha nu hébat bari batur anu kusam. NetEnt boga, kumaha oge, junun ngaleupaskeun salah sahiji pangalusna liang UK tetep naon meunang kaulinan. Wolf Cub hadir kalawan tilu jajar, lima reels jeung dua puluh paylines.

pitur backdrop The Snowflakes gently ragrag kana taneuh leuweung grassy. Di sisi kénca layar, anjeun meunang ningali anu pilari cub lucu observasi anjeun maén. slot Ieu ciri duanana lemah sareng tinggi lambang nilai.

Lambang kartu maen biasa tina A, J, K, Q, 9 sakumaha ogé 10 sangkan nepi salaku ikon low-nilai. Lambang hargana luhur kaasup rupa sato kayaning hiji bueuk, ucing liar, biruang a, a uncal jeung Wolf Cub.

Meunang liar jeung salah sahiji The Best UK liang Simpen Naon Anjeun Win Kaulinan

Wolf Cub

Lambang paburencay tina slot ieu téh ikon Full Moon. Keur simbol Wild, anjeun boga sireum Wolf simbol Print. simbol liar Ieu sanggup ngaganti sakabeh ikon sejenna dina reels ditingali sakabéh pikeun mantuan Anjeun mangtaun kombinasi unggul.

Fitur bonus

Kalawan slot ieu, nu ieu salah sahiji pangalusna liang UK tetep naon meunang kaulinan kaluar aya, anjeun tiasa memicu babak bonus Free Spins ku badarat sahanteuna tilu scatters. The reels nu boga tilu lambang paburencay bakal ngawitan spin wildly. Hasil ieu téh yén ganjaran spin bébas bakal uncovered. Ku ngitung jumlah total spins bébas wangsit, anjeun bakal nyaho sabaraha spins bébas anjeun geus dibales.

Aya ogé Feature Blizzard anu micu nalika tumpukan lambang cocog aya dina reel salah. Cocog jeung ikon ogé bisa muncul dina reels séjén. Sanajan, ku cocog nu liar jeung lianna ikon nalika reels spin, anjeun bisa mangtaun a ceurik unggul.

Pikiran final

Best Uk Slots Keep What You Win

Salaku salah sahiji pangalusna liang UK tetep naon meunang kaulinan, Anjeun gaduh RTP tina 96.34% kalawan slot ieu, sarta eta bakal mere Anjeun a payout of £ 96,34 keur unggal £ 100 alungan anjeun nempatkeun. The Snowflakes ragrag di tukang nambahan touch hade ka grafik rapih sakabéh sarta animasi.