The Legenda Sumber Shangri-La

 

konsumén Anyar wungkul, £ $ € Free diputer dina liang nu dipilih wungkul istilah jeung kaayaan panawaran. dep abdi £ 10. Max bonus £ 500 + 50 spins on Starburst. liang wungkul. 4x konversi. 30x wagering naT jeung C urang nerapkeun

 

Casino UK Mobile Casino

The Legenda Sumber Shangri-la ieu hiji slot video dikembangkeun ku software Hiburan Net. Kalawan rasa éndah pencerahan na harmoni, Anjeun bakal dibawa ka hipu fiksi gunung nepi saacan mana biarawan hiji ogé bakal marengan anjeun. tema dicokot ti lebak fiksi anu mucunghul dina novél Lost cakrawala ditulis ku James Hilton. Kawas sakabeh séjén liang mobile bébas, percobaan bisa dibikeun jeung reels bisa dipintal on wae kasino Netent.

Mobile Slots Free

Soothing Valley tina liang mobile bébas

jeung 6 reels na 5 barisan, slot bakal mawa anjeun ka hiji paradise earthy. Kisaran tohan dimimitian ti 10p per spin na mana kantos £ 200 per spin. The Capung, kembang, kukupu, koi pepes, na tilu lambang guru nu kaasup hiji gajah, ucing sarta akun monyét keur lambang. Ngéléhkeun bakal dileler jadi per klaster dibentuk ku lambang.

Slot mobile bébas endah pisan Bonus

Best Slots Payouts

lambang (lambang guru) datangna tumpuk nalika maranéhna muncul dina reels. ucing bayaran pangluhurna sadaya salaku eta bayaran 1,000 kali stake tapi ngan lamun lamun darat 30 simbol dina reels. Ieu sabenerna ngandung harti dina ngabentuk gugusan sahanteuna 9 lambang. Hiji simbol substitusi téh aya nu bakal migawé tugas transforming lambang meungkeut sangkan jadi pikeun ngabentuk pangalusna kombinasi nu tumiba unggul.

fitur bonus nu ngaranna ketan ulang spins meunang diaktipkeun sawaktos 2 atanapi klaster langkung (non-unggul) na yén teuing ti darat simbol anu sarua dina reels. lambang ieu tetep di tempat sedengkeun batur tetep dina spinning. Pas sagala simbol caket anyar némbongan di ulang spins bakal eureun.

fitur séjén bonus ngaranna Free Spins teh Ciri utama tina nu pamaén bisa neangan manfaat maksimum. simbol ieu bakal micu on badarat sahanteuna 3 lambang spin bébas. Dina meunang dua simbol spin bébas nu nudge reels Fitur bakal neangan diaktipkeun. Lamun bakal meunang malah kirang ti sapuluh kali teh total stake, salah spin bébas tambahan bakal dibikeun ka maneh ku kituna pikeun mantuan Anjeun salajengna. Aya seueur liang mobile bébas spins sapanjang kalawan sababaraha fitur bonus séjén nu ngahurungkeun kaluar aya mangpaatna tur ieu téh salah sahijina.

nutup Pikiran: The Legends of Shangri-la Slot Review

Best Slots Payouts

slot bisa dicoo dina sagala alat. Téma slot nu geus rada ngulang deui ngagambarkeun nu Orient- sigana pisan pikaresepeun. Tetep pilari kaluar pikeun reels nudge, spins bébas, na caket ulang spins sabab ieu kauntungan paling. Ieu salah sahiji liang mobile bébas spins nu cukup pikeun anjeun meunang anjeun hadiah santun. Jadi ngantosan naon? Coba slot ieu dinten sorangan.