Shefi i Artë

Casino UK Mobile Casino

Shefi Golden është një vend i caktuar që vepron në platformën e shkencore Lojra me 5 reels, 4 rreshtave dhe një numër i paylines duke filluar nga 10 te 100. Ky vend i caktuar merr frymëzimin e saj nga amerikanët amtare dhe kjo është një krijues me një avantazh prej Slots Pa pagesë Bonus £ 5. Kjo lojë kazino kumar mund të jepet një provoni në ndonjë nga lojrat shkencore faqet online kazino.

Vendosni bastet në këtë Slots Pa pagesë bonus £ 5 Lojë

Golden Chief

Kjo Slots Pa pagesë Bonus £ 5 ka një gamë bast variojnë nga 10p për £ 500 për çdo rrotullim. Të luajnë kartat përfaqësojnë simbolet që i përkasin mahnitshme stilin amtare amerikan që përfshijnë një, K, Q, J dhe 10 së bashku me mban, squaws, Shefat dhe totems. Simbolet e egra dhe shpërndani konsiderohen si simbole të tjera.

Pagesat trupmadh në këtë Slot Video

Simboli Scatter është titulluar Bonus Artë dhe ofron lojtarët një shans për të fituar, kur ata luajnë tri karakteristika bonus. Në ulje tre ose më shumë se tre prej këtyre simboleve, rrota Bonus do të jepet për ju, duke ju dhënë rrugën për tre karakteristika bonus. Ku ju mund të shpërblehet me çmime të mahnitshme të holla dhe të marrin pagesa në shtëpi rënda.

Tre Bonus tiparet e këtij Slots Pa pagesë bonus £ 5 Lojë

Best Slots Payouts

Në Shefi Artë ka veçori të një 'Cash Canyon'. Këtu ju do të lëvizin së bashku një shteg të mrekullueshme Canyon. Sa më gjatë që rruga juaj, aq më shumë shpërblime ju merrni. Pagim më të lartë është 500x vlerën tuaj bastit të hedhur. Vini re se kur rrota Bonus merr shkaktuar së bashku me katër simbolet shpërndaj, ju do të paguhet edhe më shumë.

karakteristikë e 'totems pasurie' të kësaj Slots Pa pagesë Bonus £ 5 Loja përfshin ju ngjitje polet Totem dhe si shpërblim ju do të merrni shumëzuesit kunjeve. Zgjidhni çdo një nga tre polet totem dhe ju do të vëzhgojë se çdo fitore do të shpërblejë të më shumë se fitoren e mëparshme. Përsëri ju do të paguhet shuma 500x tuaj bast. Ju mund të fitojë më lehtë në qoftë se ju kap katër simbolet shpërndaj, pasi kjo do të shkoj të marr një jetë ekstra.

së fundi, Tipari Awards Pa pagesë vishet 5 rrotullime falas për 3 simbolet shpërndaj dhe 10 rrotullime falas për 4 simbolet shpërndaj. Ky funksion mund të aktivizohet gjatë lojës bazë. On ulje një, dy, tre ose katër simbole bonus do të japë një, dy, katër apo edhe dhjetë rrotullime falas që korrespondojnë me simbole bonus.

Shefi simboli do të veprojë si Heap egër dhe kur ajo tregon deri, ajo do të zgjerohet për lartësinë e tij maksimale që do të thotë pesë lëkundet gjerë. Numri i paylines do të merrni ndryshuar, sepse duke luajtur me një sasi të bast më pak se £ 2 për çdo rrotullim do të rrisë paylines nga 10 te 50. Nëse shuma bast është më shumë se 2 £ per rrotullim numri linjë pagese do të rritet nga 20 te 100.

Për të përmbledhur

Mobile Slots No Deposit Bonus

Duke mbajtur gameplay mjaft e thjeshtë, zhvilluesi i ka ngulitur karakteristika të ndryshme nga të cilat përfitime të caktuara mund të korri rezultuar në fitore të mëdha në shefin e Artë. RTP për këtë slot është 94.12% për një sasi të ulët bast dhe 98.12% për një sasi të lartë të basteve. Mbushur me karakteristika të mahnitshme dhe ngarkesa e fun, Kjo Slots Pa pagesë bonus £ 5 është me vlerë një gjykim sot.