7'S kanggo Burn

 

New customers only, £$€Free playable on selected slots only terms and conditions apply. Min dep £10. Max bonus £500 + 50 spins on Starburst. Slots only. 4x conversion. 30x wagering andT and C's apply

 

Casino UK Mobile Casino

Industri game iku ngisi karo game online sing dimuat karo fitur ekstra. Nanging yen ing nalika nerangake Slot sing fokus mung ing reels lan simbol lan isih duwe bathi lan nglipur. 7'S kanggo Burn iku salah siji kuwi uncluttered UK Mobile Slot game.

Babagan Developer saka 7 iku kanggo Burn

Agent Jane Blonde

Scientific Games punika Supplier penting isi-mimpin, Kualitas solusi game kanggo lotre internasional lan industri game diatur. iki slot mobile UK game iki game liyane menarik saka perusahaan.

About game

Best Slots Payouts

minangka slot mobile UK game diwiwiti, siji bab sing bakal ngadeg metu tema game kang kang geni. Mulane sampeyan duwe reels marang sokongan saka kobong geni orange. Simbul katampil ing reels konfirmasi tema retro game. Saben simbol kasusun saka rong pasangan lambang bebarengan. Supaya sampeyan ndeleng wedges watermelon karo pindho bar, lintang lonceng, oranges karo cherries lan plums karo lemons. Telung plums karo lemons lan telung oranges karo cherries bakal ngréwangi kowé lan 8 kaping multiplier. Telu saka wedges watermelon karo pindho bar penghargaan sing 20 kaping multiplier. Lintang lonceng teka karo 40 kaping multiplier. Simbol sing paling maringi hadiah uga teka ing pasangan, saperangan saka 7. Salah satunggaling 77 iku simbol colored abang normal nanging liyane 77 wis kobong karo geni teka metu saka iku. 100 kaping multiplier dianugerahi yen sampeyan nampa telung prasaja 77 lambang lan landing telung panas 77 lambang njaluk sampeyan mbayari paling saka 250 kaping saham Panjenengan.

Fitur liyane iki slot mobile UK sing:

  1. Woy Roller giliran- Nalika ana ora simbol buyar, iku nganti sampeyan yen sampeyan pengin pindhah babak bonus. Yen sampeyan arep kanggo muter fitur iki sampeyan mung kudu klik ing Woy tombol Roller ditampilake ing layar. Sampeyan bakal nampa limang giliran ekstra ing endi panas 77 icon replaces other symbols present on the reels.
  2. Feature Gamble- UK slot mobile game uga pamer fitur Gamble sing bisa urip sak muter kanthi ngeklik tombol Gamble. Yen menang sampeyan njaluk kaping pindho minangka akeh banjur mbayari lan ing cilik ilang banjur kabeh tetep padha.

ringkesan

Agent Jane Blonde

slot iki klasik gaya fitur grafis sange bebarengan karo soundtrack catchy. 7'S kanggo Burn menehi mbayari watara 95.1% kanggo pemain sawijining.